Vi kan godt kysse igjen

Det var en gang to kollegaer i Dagsavisens kulturavdeling som bestemte seg for å skrive bok sammen. De to kollegaene var Jan Zahl og meg selv. Og det som kunne endt opp som nok en "festlig-men-nei"-aktig idé mellom to kanskje småbrisne kollegaer på jobbpils, ble en ekte bok ved navn "Vi kan godt kysse" som ble utgitt på Tiden forlag en gang for lenge, lenge siden. Ikke bare det, boka solgte greit, fikk gode anmeldelser og kom også ut i pocket. Snipp, snapp, snute, tenker du kanskje nå, men NEI da!

For denne våren blir boka gitt ut en gang til, men med nytt omslag og to nye kapitler bakerst. Hvorfor? Jo, for disse to gode vennene og samarbeidspartnerne, altså Jan og meg, fikk lyst til å skrive en oppfølger. For hva følger vel mer naturlig enn at "Vi kan godt kysse" blir til "Vi kan godt få barn"? Det er jo som alle vet, slik man får barn. Og denne oppfølgeren, "Vi kan godt få barn", kommer ut høsten 2018. I september en gang. Men først, altså, kommer "Vi kan godt kysse" med en utdrag fra den nye boka som et lite tillegg. 

Lurer du på hvorfor det er noen vanndråper på coveret av boka på bildet? Jo, det er naturligvis fordi den er så duggfrisk. Les, bad, les og gjenta til du er ferdig! Hvis du har lyst til å kjøpe boka kan du klikke på lenken under.

https://www.ark.no/boker/Mari-Grydeland-Vi-kan-godt-kysse-9788210055355

“Vi kan godt kysse”, fjorten år etter utgis den på nytt! Se hvor duggfrisk den er.

“Vi kan godt kysse”, fjorten år etter utgis den på nytt! Se hvor duggfrisk den er.