I fyr og flamme

Skal ikke late som det ikke var stor stas å finne sin egen boksingel i bokhandelen. Ble selvfølgelig helt i fyr og (trommevirvel) flamme, og tok mange bilder av min egen singel der den sto så fint plassert på disken ved siden av Patti Smiths "Devotion". Veldig fint og litt flaut. Hvilken bokhandel, sa du? Åh, Tanum som ligger inne på Paleet, på Karl Johan, selveste byens paradegate. Tronsmo, selveste Tronsmo har den også. No Biggie! Vil bare være litt spesifikk her, siden disse boksinglene kommer i et ganske begrenset opplag, og når de i tillegg har et så fint omslag som "Fisk liker å kose", i årets farge GUL, designet av Aslak Gurholt Rønsen i Yokoland, og ikke minst brettet for hånd av Flammes egen Marie Wernø, ja da kan du selv tenke deg at her lukter det utsolgt lang vei.

Boken kan så klart også bestilles på nettsiden til Flamme, og hvis du føler deg frisk og lesesugen så kan du jo gå "all in" og bli medlem i Flammes egen singelklubb. Da vil du, mot et avtalt beløp, få månedens boksingler smokk rett i postkassa hjemme.

https://shop.flammeforlag.no/collections/boksingler

Tusen takk til Nils, Geir, Linn og Marie på Flamme, og Aslak hos Yokoland! 

IMG_1330.JPG