Vi kan godt få barn

Det er like merkelig og spennende som stormen utenfor vinduet. Boka til Jan Zahl og meg, “Vi kan godt få barn”, er endelig i butikk! Om det ikke var en trang fødsel, så var det i det minste en lang fødsel. Likevel ble det ikke satt igang keisersnitt! Neida, i Norge må man helst presse ut bøkene selv, på den måten sparer man bokvesenet for en hel masse kostbare operasjoner, og bøkene får med seg mange viktige bakterier fra forfatterne gjennom den trange skrivekanalen.

Men nå er hele den lange prosessen glemt! For Frank og Erle er tilbake i byen, de er på utelivet og innelivet og underlivet denne gangen. Og til slutt rømmer de fra sentrum og holder på å rømme fra seg selv og hverandre i prosessen.

Vi er kjempespent på hvordan boka blir tatt i mot. Tenk om den blir ertet! Neida, den skal nok klare seg aleine, og vi er uansett stolte over arbeidet vi har lagt ned - der tror jeg at jeg kan snakke for både Jan og meg, selv om det er bare jeg, Mari, som skriver dette.

Denne helga skal vi bokbades aka ha babysvømming på Kapittelfestivalen i Jans hjemby Stavanger, og så skal vi ha boklansering på Frøken Pihl. Det er ikke Camilla Pihl vi snakker om her, men et utested. Phju. Håper det kommer mange mennesker! Selveste Janne Stigen Drangsholt skal komme og prate om fødepust. DET gleder jeg meg til. Hvis du vil kjøpe boka kan du klikke på lenken under.

https://www.ark.no/boker/Mari-Grydeland-Vi-kan-godt-fa-barn-9788210055096

IMG_6172.JPG
Oslo er en mikroovn på full guffe, babycorn popper, alle popper, og nå spjærer posen, og snart spjærer du.
— "Vi kan godt få barn" av Jan Zahl og Mari Grydeland
Vi kan godt sende ut bøker.

Vi kan godt sende ut bøker.