Blogg nummer 2

Det har ikke blitt så mye skriving her inne de siste to månedene. Det skyldes ikke en brukket arm, ei heller karpal tunnel (been there, done that), men snarere at jeg har inngått et slags uhøytidelig partnerskap med Tiden-kollega og superkvinne Kristin Storrusten. Det er en greie jeg har; alt som begynner som fylleprat på julebord ender opp som VIRKELIGHET. Jeg må virkelig passe på hva jeg sier. Jeg er min egen Aladdins lampe. Uansett, på Tidens julebord, eller i kjølvannet av Tidens julebord, vi snakket om at vi ville ha vår egen spalte, i en avis, gjerne, og for å trene skrivearmene til denne framtidige spalten som skulle (og vil) bli vår, fant Kristin ut av vi kunne blogge litt.

TADA - slik ble Mynte Krusedull født, oppkalt etter Mette Marit og Håkon Magnus hund nummer tre. Som de ikke har fått ennå. Men som sagt…vi i Mynte Krusedull er opptatt av å la drømmer bli sanne. Så vet dere det, kronprinspar!

Hvis du vil sjekke den ut, fordi du av en eller annen obskur grunn har surret deg inn hit, så kan du klikke på lenken under. Allora:

http://mk.storrusten.net

Visste du forresten at Kristin i tillegg til å gi ut voksenbøker på Tiden også gir ut ungdomsbøker på Gyldendal?

Hun er nå aktuell med Svart Lego! Det var reklame for en venn. Så vet du det. PS: Hørte du, Kris, vi er venner! Skift Facebook-status pronto!

Takk for meg! <3

Dette er min nye partner i blogg. Kristin Storrusten. Hun er super. Men jeg vet ikke hvor bunaden kommer fra. Kan det være…Vestfold?

Dette er min nye partner i blogg. Kristin Storrusten. Hun er super. Men jeg vet ikke hvor bunaden kommer fra. Kan det være…Vestfold?