Mennesker liker å kose

Det beste jeg vet med podcaster er at de kan være så “nisjete” som de bare vil. Det finnes snart en podcast som dekker enhver hobby/ethvert tema (villsvinjakt? flambert mat? småfugltelling? rosa klær? Hardangervidda?) og man kan alltids lage sin egen. Sette på opptak neste gang du møter venninna di på cafe, kanskje?

Uansett, siden jeg i lengre tid har hatt en mobil med batterikapasitet på null, har jeg ikke kastet meg helt uti verken podcast-verdenen eller mobilspill (phju), for de suger strøm, og strømmen måtte jeg spare på. Men nå, med ny mobil! Ja, nå har det gått ad undas. Det er fint også, for da kunne jeg for eksempel oppdage mobilbarnespillet Township som er merkelig avhengighetsskapende, og podcaster som “Familielivpodcasten” til Oda Weider-Krog.

Og gjett om jeg ble både flau og glad da Oda inviterte meg som gjest til “Familielivpodcasten” i anledning boka “Vi kan godt få barn” som jeg skrev sammen med Jan Zahl, for å snakke om livet som trøtt forfatter og trebarnsmor. De som kjenner meg vet at man ikke trenger putte på en mynt for at å få meg til å prate, men i motsetning til ellers så ble dette altså tatt opp, til det jeg håper er glede, og ikke irritasjon, for lytterne. Jeg snakket en del om viktigheten av å få nok kos. Og hvor glad jeg er i å sove. Og at man noen ganger tror man er generelt gretten og drittlei livet sitt - men så trenger man egentlig bare fred og ro og søvn. Det er ikke livet som sådan det er noe feil med, men hjernen som klikker i vinkel på grunn av stor gjeld til søvnbanken. Det er min livsfilosofi, da. Passer definitivt best for dem som er spesielt opptatt av barn, må det være greit å si. Jeg unner ingen barnløse å høre meg selv fortelle om hvor morsom sønnen min var i kirka, for da er man plutselig en karakter i et Kevin Vågenes-univers.

Hvis du føler deg nysgjerrig er lenken til podcasten her under:

https://itunes.apple.com/no/podcast/familieliv/id1362144119?mt=2

IMG_1350.JPG